CHINEES-INDISCH RESTAURANT NIEUW CHINA GARDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1039 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees-Indisch Restaurant Nieuw China Garden. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 5:58 We hadden aangegeven dat we 18.30 de bestelling bezorgd willen hebben ivm mensen die uit werk moesten komen. Ze waren er al om 18.15. Het eten was al koud aan het worden voordat iedereen thuis was. Erg jammer. Het eten was verder wel lekker.
22 feb 2024 om 21:26 Meer als een uur gewacht. Toen bleek er 1 ding op te zijn, of we iets anders wilden... eenmaal aangekomen waren de spareribs koud. Tja sieuw was vet en taai. Kip knoflook was vies grauwe saus die zurig smaakte. Wel een teleurstelling helaas.
16 feb 2024 om 21:38 Super lekker! Bestellen hier vaak.
16 feb 2024 om 10:22 Eten : bami met tjaptjoy en garnalen was prima .
15 feb 2024 om 21:51 het Smakelijk
15 feb 2024 om 21:00 Het is altijd lekker hoor
11 feb 2024 om 20:41 16:30u besteld met als aangegeven tjjd 18:00. Bezorging om 19:20u. Geen melding dat er vertraging was helaas, anders was het een stuk netter geweest.
11 feb 2024 om 20:05 Pas na 2 uur geleverd, nooit meer. Na 45 minuten ging de status naar er wordt zo aangebeld. Nog een half uur gewacht toen gebeld excuus het is erg druk kan nog wel 20 minuten duren. Wij bestellen hier nooit meer.
10 feb 2024 om 21:11 Eten voor in de avond 17.30 besteld en kwam om 18.20 uur thuis. Incompleet de helft kwam in een tasje. Gebeld om dit door te geven. Zelf naar het restaurant gegaan om alles in één keer mee te nemen. Om 18.45 uur reden we naar huis toe.
8 feb 2024 om 19:35 Goed en genoeg eten. Snel bezorgd, gewoon wat je wilt!
7 feb 2024 om 22:03 Lekker smullen
6 feb 2024 om 18:05 Voor de 2e keer ipv tissen 20 en 45 min na 75 min pas bezorgd! Vorige keer bzeofs 1,5 uur noeten wachten op n maaktijd die na 35 min bezorgd zou worden. Toen was 1 loempia ook nog rs aangebrand!